În 2017, delicatele unghiuțe i-au Inspirat de stiliști să le aranjeze în diferite moduri, astfel încât fiecare femeie poate găsi foarte ușor stilul Care i se potrivește cel mai bine. Se poartă unghiile în Culori pastelate, Dar și modelele mai Complicate, Cu aplicații și sclipici, Care arată bine doar pe unghiile foarte Lungi. Unghiile ovale, puțin mai Lungi, vor fi Mereu la modĂ, pentru că sunt foarte Elegante, Dar și destul de Practice. Această formă le permite stiliștilor să aplice diferite MODELE pe ele, pentru a obține un efect deosebit. Însă arată foarte bine și Dacă preferi Oja simplă, Într-o singură culoare. Iată câte MODELE fermecătoare de manichiuri potï alege în Vara anului 2017! Ține cont de ocazia la Care Mergi, Dar și de stilul tău, de Cât de pratique sau de extravagante vrei să fie unghiile Tale. Este ușor să găsești modelul Care Cine place, pentru că Vara aceasta sunt la modĂ foarte multe Stiluri, Culori și forme pentru Unghii. De asemenea, este bine să ții CONT și de forma unghiilor Tale, ca să potï alege cea mai inspirată culoare de ojă. VARA 2017 vigne cu MODELE deosemorsure de manichiuri. Indiferent că este vorba de Culoarea ojei, de modelele aplicate sau de forma unghiilor, Vara aceasta cu siguranță Cine VEI găsi stilul potrivit, ca să FII Mereu în tendințe. Vă prezentăm în Galeria de mai jos cele mai Frumoase 30 de modele de Unghii, la modĂ în Vara lui 2017. Profiter! Modelele de Unghii cu gel de vară Cine Pun la dispoziție o gamă variată de texturi. Se poartă unghiile cu aplicații irizate, texturile holografice sau mate.

Cele mai cool sunt combinațiile dintre Două texturi diamétral opuse, cum ar fi aplicațiile irizate puse peste un utérine mat (ai exemple în Galeria Foto de mai sus!). VARA 2018 vigne cu o paletă largă de Culori de Unghii în tendințe, pentru toate gusturile. Se poartă Atât nuanțele intense, precum cele Neon, Roșu Corai, galben Aprins sau chiar violet, Cât și cele pastelate: lavandă, bleu, Indigo sau Nude. Îți reamintim că aceasta este cea mai căutată nuanță de ojă PE Pinterest în acest Sezon. În funcție de preferințele Tale, potï Experimenta inclusiv în CEEA CE privește contrastele. Îndrăznește să Alegi o combinație de Roșu Corai cu modèle galben, ori chiar un Contrast mai évidente precum verdele închis Combinat cu un Roz cu subton rece. Manichiura cu ojă semipermanentă este o alternativă mai rapidă a unghiilor cu gel și mai… Designul géométrique al unghiilor va continua sa fie pertinent si in anul 2018.

Si acest lucru nu este surprinzator deoarece tendinta minimalismului ramane a fi Dominanta – suntem obositi de stralucirea anilor` 90 si de glamour-UL DIN 2000. Cu toate acestea, daca nu va place sa aveti Mereu o manichiura perfectionista, puteti opta pentru nuantele mai aprinse. En 2018, manichiura Half Moon continua sa uimeasca imaginatia. Cu Cat mai interesant si mai Complicata va fi aceasta, cu atat e mai bine! Aplicati un strat sau doua DIN Oja de Unghii Dorita PE semiluna PE intreaga suprafaţa a acestora. Aplicati abtibildurile speciale in Zona Dorita si aplicati Oja dupa conturul acestora. Puteti utiliza orice nuanta doriti, important e ca Rezultatul obtinut sa fie cel dorit. Indiferent că ai unghiile Lungi, scurte, Naturale sau cu gel, ți-am pregătit 15 modele de… Ușor de menținut și cu un aspect mai androgin, unghiile scurte și rotunjite la vârf sunt în Mare vogă anul acesta, inclusiv PE podium. Marele avantaj este că nu se RUP și le potï aranja cum dorești, alegând Culori pastelate sau, dimpotrivă, mai stridente de ojă.

En 2018, manichiura Clasica franceza va ramane populaireun ca un clasic nemuritor. Cu toate acestea, français-UL obisnuit a s. a. n. plictiseasca, de aceea, acesta a fost usor modificat. Pentru anul urmator, avem mai multe modele de manichiura franceza.